pühapäev, 22. märts 2015

Baklažaaniga pasta

Ma nägin poes ilusaid lillasid baklažaane ja teadsin kohe, et ma soovin teha täisteraspagette baklažaaniga. Minu meelest ei ole ei ole lihtsalt paremat kooslust, kui baklažaan, tomat ja täisteraspagetid. Isegi inimesed, kes ei armasta täisteraspagette, hakkavad armastama neid spagette.


1 baklažaan 
1 sibul
1 küüslauk
2-3tl magusat paprikapulbrit
1 purustatud tomatite konserv
1 peotäis  kirsstomateid
soola 
pipart
õli praadimiseks
rohelist sibulat
täisteraspagette

Hakki baklažaan kuubikuteks, sibul ja küüslauk väikesteks tükkideks. Prae sibul, küüslauk, paprikapulber ja baklažaan rohkes õlis. Lisa purustatud tomatid ja pooled värsked tomatid. Maitsesta kaste soola ja pipraga. Keeda pasta poolkõvaks ja jätta natukene keetmise vett alles. Lisa pasta kastmele ja sega läbi, kui tundub olevat liiga kuiv, siis lisa juurde keetmise vett. Kaunista rohelise sibula ja järelejäänud tomatitega.
NAUDI!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar