Kes ei armastaks banaane? Banaanid on kõigi lemmikud ja eriti heaks teeb need just õhuke ja krõbe tainas nende ümber. Serveerides koos isetehtud jäätisega armud sa jäädavalt nendesse.
1 laim
1dl nisujahu
0,5dl maisijahu
2tl küpsetuspulbrit
natukene soola
2,5dl külma vett
tuhksuhkrut
Sega omavahel kuivained ja hakka lisama aeglaselt vett. Valmis segusse pane sisse kooritud ja poolitatud banaan. Vaata, et terve banaan oleks kaetud tainaga. Prae rohkes õlis või kasuta fritüüri. Õli peaks olema piisavalt kuum, et banaan läheks ilusasti kuldseks. Kui bananaan on valmis pane see paberile, et liigne õli tuleks välja. Valmis banaanidele riivi peale laimikoort ja raputa peale tuhksuhkrut. Pane kõrvale ka laimiviilud. Kõrvale on kõige parem vaniljejäätis.
NAUDI!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar