teisipäev, 28. aprill 2015

Baklažaanirullid

See on mõnus suvine külm eelroog. Kõige parem on baklažaane küpsetada grillil, aga kui seda võimalust ei ole sobib ka grillpann. Koriandri võib asendada ka mõne muu värske maitseainega. Näiteks sobivad ka till, roheline sibul või petersell.


2 baklažaani
200g ricottat
100g toorjuustu
3 küüslaugu küünt
koriandrit
soola, pipart

Lõika baklažaan pikku pidi poole sentimeetri paksusteks plaatideks. Grilli need ära ja aseta taldrikule jahtuma. Täidiseks hakki koriander ja küüslauk peeneks ning sega kõik ülejäänud koostisained nendega segamini. Pane baklažaani ühte otsa umbes teelusika täis ricottasegu ja rulli, siis see kokku. Tee kõikide teiste lõikudega sama. Valmis rullidele jahvata peale värsket pipart.
NAUDI!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar