Kui teha riisipuding kaneeliga, siis sobib see hästi jõuluaega. Kui teha riisipuding mõnusalt sidrunine, siis jällegi sobib see suviseks või kevadiseks magustoiduks. Vali ise, millise maitsega riisipudingut sa soovid. Riisipudingu kõrvale sobivad väga hästi moosid ja keedised või hoopis süüa seda kisselliga. Seal on väga palju erinevad võimalusi, kuidas nautida lihtsat riisipudingut.
600ml piima
450ml piima
1 sidruni riivitud koor
1 vanillikaun
1 kaneelikoor
25g suhkrut
100g pudruriisi
25g võid
Pane potti piim ja koor koos riivitud sidruni koore, kaneelikoore ja vanillikaunaga. Lase piimal õrnalt keema tõusta ja lisa peale seda juurde suhkur ning riis. Vale see ahjuvormi ning küpseta 140 kraadi juured pool tundi ja sega peale seda. Pane peale või kuubikud ning küpseta veel umbes tunni (küpsemise aeg sõltub väga palju vormis nii, et ole ettevaatlik).
NAUDI!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar