neljapäev, 30. aprill 2015

Rabarberi-kookosekook

Just on tulemas rabarberi hooaeg ja oleks vaja uusi huvitavaid retsepte, kuidas muuta see tavaline rabarber põnevaks koogiks. Esimese ideena tuli mandli rabarberi kook, aga siis tundus huvitavam teha kookosega.



300g rabarberit
100g suhkrut
2 muna 
200g maitsestamata jogurtit
175g kookoshelbeid

Põhi:
75g võid
40g suhkrut
1 muna 
3dl jahu

Põhja tegemiseks sulata potis või ja lase sellel natukene jahtuda. Lisa suhkur ja muna ning hakka lisama ka jahu. Valmis tainas vajuta pirukavormi põhja ja aseta 10 minutiks sügavkülma. Küpseta põhja 10 minutit 200 kraadises ahjus.
Puhasta rabarber ja lõika tükkideks. Sega kokku ülejäänud täidise koostisosad. Jahtunud põhjale pane peale rabarberid ja peale seda vala peale kookosemass. Küpseta samal temperatuuri umbes 20 minutit.
NAUDI!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar